Hva er en systemtilgang i Altinn?
En systemtilgang kobler regnskapsbyrået til Tripletex i Altinn. Koblingen gjør at Tripletex kan sende inn til Altinn på vegne av klientene dine.
Noen ganger må du slette systemtilgangen og sette den opp på nytt. Det kan for eksempel være aktuelt hvis systemtilgangen ble opprettet før alle tilgangspakkene var på plass. Du sletter systemtilgangen inne i Altinn. Slik gjør du det:
- Logg inn i Altinn og velg regnskapsbyrået øverst til høyre, slik at du opptrer på vegne av byrået.
- Gå til Tilgangsstyring > Systemtilganger i menyen til venstre.
- Under «Systemtilganger for klienter» finner du systemtilgangen til Tripletex. Klikk på «Administrere klienter».
- Klikk på «Slett systemtilgang» øverst til høyre.
- Bekreft at du vil slette systemtilgangen.
Når systemtilgangen er slettet, må du sette den opp på nytt fra Tripletex for at innsendinger til Altinn skal fungere igjen.
Gå til Lønn > Innstillinger eller Regnskap > Innstillinger i hovedmenyen, og sett opp byråkoblingen mot Altinn på nytt.