Dersom du oppdager manglende transaksjoner eller feil saldo på banksiden i bankavstemmingen, klikker du på «tre prikker i høyre hjørne», og velger «Feilsøking for bankavstemming».
Alle perioder før perioden du skal tilbakestille, slette eller gjenåpne, må være åpne (ikke godkjent).
Her får du muligheten til å benytte følgende alternativer for å rette opp feilen:
Tilbakestill:
Ved å klikke på «Tilbakestill» fjernes den eksisterende kontoutskriften, og en ny versjon lastes automatisk ned fra banken. Dette anbefales dersom det har oppstått synkroniseringsfeil eller oppdateringer fra banken mangler.
Merk: eventuelle kommentarer du har lagt til på transaksjonene blir slettet ved tilbakestilling. Hvis du har bokført transaksjoner direkte fra bankavstemmingen vil disse også tilbakestilles.
Slett:
Ønsker du i stedet å gjennomføre en manuell bankavstemming uten automatisk nedlasting av kontoutskrift, kan du velge «Slett». Dette sletter banksiden slik at du kan registrere transaksjoner manuelt.
Merk: Tilbakestilling eller sletting påvirker kun banksiden i avstemmingen og påvirker ikke regnskapstransaksjoner som er bokført utenfor bankavstemmingen.