Slik slutter du å betale for samme person to ganger
Er samme person registrert både som ansatt og som kontakt, og har tilganger på begge? Da blir du fakturert for begge. Du betaler for en bruker som har «Systemtilgang» eller «Det kan føres lønn, reiseregninger, utlegg m.m. på bruker». Fjern disse tilgangene på den du ikke skal bruke.
Det er bare brukeradministratorer som kan fjerne tilganger og avslutte arbeidsforhold.
Velg det som gjelder for deg:
Merk deg at feltet til høyre for en brukertilgang bør stå tomt når du fjerner tilgangen. Fyller du inn en dato der, er tilgangen aktiv fram til den datoen, og du blir fakturert for den.
Tips!
Be Assistenten finne brukere du betaler for uten at de trenger det. Skriv for eksempel «Hvem har brukerlisens uten aktivt arbeidsforhold, og hva koster det?».