Hva er selskapsvelgeren?
Selskapsvelgeren finner du ved siden av Tripletex-ikonet øverst til venstre. Her ser du alle selskapene du har tilgang til, og bytter enkelt mellom dem.
Har du selskaper i selskapsvelgeren som du ikke bruker lenger? Da kan du skjule dem og få en ryddig oversikt. Du beholder tilgangen, så du kan fortsatt gå inn og for eksempel korrigere tidligere a-meldinger eller finne lønnsbilag til feriepengeberegningen.
Slik skjuler du et selskap i selskapsvelgeren
- Klikk på profilbildet øverst til høyre, og velg «Min profil».
- Klikk på «Mer», og velg «Mine kontoer» i nedtrekksmenyen.
- Huk av for selskapene du vil skjule, og klikk på «Endre brukerinnstillinger».
- Velg «Nei» i «Vis selskap i selskapsmenyen», og klikk på «Endre brukerinnstillinger».
Nå ser du bare selskapene du ikke huket av for.
Vil du vise et selskap igjen? Følg de samme stegene, men velg «Ja» i «Vis selskap i selskapsmenyen».
Ofte stilte spørsmål
Mister jeg tilgangen når jeg skjuler et selskap?
Nei. Selskapet forsvinner bare fra selskapsvelgeren. Du har de samme tilgangene som før.
Hvorfor vises ikke et selskap jeg har tilgang til?
Selskapet kan være skjult. Gå til «Mine kontoer» som beskrevet over, og velg «Ja» i «Vis selskap i selskapsmenyen» for selskapet.
Hvorfor ser jeg ikke alle selskapene mine i appen?
Appen viser de samme selskapene som selskapsvelgeren på web. Sørg for at selskapet vises i selskapsvelgeren på web, og at du har siste versjon av appen.