En ordre kan kun slettes når den ikke er registrert/knyttet mot underprosjekter, tilbud eller fakturaer.
Husk at det ikke er mulig å finne igjen en slettet ordre – ordren fjernes permanent fra systemet når du sletter den.
Slik sletter du en ordre:
- Gå til Faktura > Ordreoversikt i hovedmenyen.
- Klikk på ordrenummeret i blått for å komme til ordredetaljene.
- Klikk på de tre prikkene øverst til høyre og velg «Slett».